Facebook відмовляється від нинішньої системи голосування користувачів - 98 % з них ігнорують опитування в мережі

Вівторок, 11 грудня 2012, 17:32
Найбільша у світі соціальна мережа з 2009 року орієнтувалася на голосування користувачів при формуванні своєї політики, але більше не буде цього робити.
Facebook відмовляється від нинішньої системи голосування користувачів - 98 % з них ігнорують опитування в мережі

Таке рішення менеджмент ресурсу прийняв за підсумками тижневого опитування, повідомляють іноземні ЗМІ.

Більше 589 тисяч осіб проголосували за те, щоб продовжити брати участь у житті соціальної мережі, трохи менше 80 тисяч відмовились брати участь у долі ресурсу.

Так, загальне число тих, хто проголосував не перевищило 670 тисяч чоловік - це всього 2% від загального числа користувачів (зараз в Facebook зареєстровано понад 1 мільярд профайлів).

Система голосування користувачів з питань зміни правил сервісу, введена у 2009 році, припускає, що в опитуванні повинні брати участь не менше 30% юзерів соцмережі, інакше результати виборів будуть визнані недійсними.

Facebook переросла нинішню систему голосування, вона більше не здається компанії ефективною, заявляв у своєму блозі на офіційній сторінці мережі віце-президент Facebook з комунікацій Елліот Шрейдж.

Адміністрація соцмережі має намір ввести нові механізми взаємодії з користувачами.

Поки не ясно, що це за механізми, імовірно користувачі зможуть задавати свої запитання директору із приватності Facebook Ерін Еган, яка буде проводити регулярні веб-конференції з питань приватності та безпеки, пише видання.

comments powered by HyperComments