У суботу в Москві російські демократи проведуть пікет на підтримку Майдану

Четвер, 5 грудня 2013, 08:20
7 грудня в Москві проведуть акцію на підтримку українського Майдану. Мерія російської столиці погодилась на акцію, але перенесла місце її проведення. Ініціаторам не дозволили пікетувати перед посольством України через «недостатність місця».
У суботу в Москві російські демократи проведуть пікет на підтримку Майдану

"Ми узгодили проведення акції, але через те, що у посольства України недостатньо місця, префектура Центрального адміністративного округу запропонувала перенести місце проведення на Дівоче поле, за Рахунковою Палатою", - пояснив глава департаменту регіональної безпеки Алєксєй Майоров.

Між тим, пікет погоджено на 50 учасників, і коментатори новини в соціальних мережах дивуються, чого це раптом біля українського посольства, яке розташоване в межах Бульварного кільця,  так раптово поменшало простору.

Нагадаємо, що перша акція на підтримку українських протестів відбулась в Москві 2 грудня. Перед дипломатичною місією України тоді вийшли 11 російських активістів, в тому числі й колишній віце-прем’єр РФ, нині депутат Ярославської обласної думи від опозиції Борис Нємцов. Всіх учасників поліція затримала за «порушення правил проведення мітингів», але незабаром їх звільнили. 

comments powered by HyperComments