Американці бояться третьої світової, а половина вірить у Друге пришестя

Четвер, 24 червня 2010, 16:51
Американці побоюються третьої світової війни і терористичних актів, багато хто чекає другого пришестя Христа у найближчі 40 років. Про це свідчать результати опитування, яке провів американський дослідницький центр "П'ю", повідомляє The Daily Mail. Згідно з результатами, третю світову війну в найближчі 40 років очікують 58% опитаних, а 53% не виключають терористичну атаку на США із застосуванням ядерної зброї.
Американці бояться третьої світової, а половина вірить у Друге пришестя

  71% респондентів вважають, що до середини XXI століття рак буде цілком виліковним; 66% вірять, що протези будуть працювати краще, ніж справжні руки і ноги; 81% вважають, що комп'ютери почнуть розмовляти так само, як люди.

53% респондентів вірять, що звичайні люди зможуть подорожувати в космосі.

74% вважають, що людство зможе одержувати енергію, не використовуючи вугілля, нафту і газ; у той же час 72% очікують, що до 2050 року світ вразить найбільша енергетична криза.

66% опитаних вважають, що на Землі буде глобальне потепління, 42% вірять, що вчені зможуть сканувати людський мозок і читати думки, 89% очікують, що до 2050 року президентом США стане жінка, 31% боїться, що на планету впаде астероїд.

41% американців очікують другого пришестя Спасителя до 2050 року. У той же час 46% вважають, що цього не станеться.

 

comments powered by HyperComments