Український Фан-клуб в Німеччині

Жанна Титаренко  |  Середа, 29 червня 2011, 19:44
В Українському Фан-клубі на теренах Німеччини зареєстровано більше ста членів. Вони здійснюють виїзди на підтримку українських спортсменів під час змагань, що проводяться в різних країнах світу.
Український Фан-клуб в Німеччині

 

Про діяльність організації «Справжній варті» розповів один з ініціаторів створення «Молодої Просвіти» на теренах Німеччини Олександр Слюсар.

Український Фан-клуб в Німеччині був заснований 5 лютого 2006 року. Очолив організацію колишній мешканець Харкова Данило Черкашенко.

Нещодавно члени Фан клубу відвідали Чемпіонат Європи серед молодіжних команд віком до 21 року, що відбувся у Данії, де підтримали Молодіжну Національну Збірну України з футболу, а потім збори першої трійки провідних команд, що проходили в Австрії.

На 17-18 вересня у Дюссельдорфі запланована низка заходів, присвячених святкуванню ювілею фан проекта UASUPPORT.DE, а зокрема, турнір з міні-футболу, спільне відвідання матчу 1-ї або 2-ї бундесліги у найближчому місті, перегляд через Інтернет матчу української Прем’єр-ліги, вареники-party тощо.

На святкування ювілею фан-проекта UASUPPORT.DE приїдуть українські спортсмени з Великої Британії, Італії, Чехії та української діаспори в Німеччині. Звісно, до цих заходів можуть долучитися спортсмени з України.

Діяльність Фан-клубу спрямована не лише на підтримку українських спортсменів під час змагань, а й на об’єднання українців навколо однієї спільної справи.

comments powered by HyperComments