За минулу добу Україна втратила 9 військових

Середа, 20 серпня 2014, 20:56
Упродовж минулої доби в ході антитерористичної операції на сході України загинули 9 військових.
За минулу добу Україна втратила 9 військових

Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко. «За минулу добу загинули 9 наших військових, 22 отримали поранення різного ступеню», - доповів він.

Лисенко також повідомив, що сили АТО продовжують наступ на позиції терористів. Тривають бої за звільнення Луганська, Донецька, Іловайська, Шахтарська, Красного Луча, Тореза, Сніжного, Зугреса, Горлівки, Станиці Луганської.

Підрозділи Збройних сил України продовжують операцію щодо встановлення контролю над селищами Благодатне Амвросіївського району та проводять оперативні заходи у Ясинуватій та Жданівці. Триває операція зі звільнення Іловайська Донецької області від терористів. На даний момент  українські силовики контролюють все місто. Вони відбили вже три контратаки з боку терористів, які використовують важку техніку та артилерію.

Українські військові утримують оборону висоти кургану Савур-Могила, аеропорту «Донецьк», а також не допускають проникнення незаконних збройних формувань і диверсійно-розвідувальних груп з території РФ.

Протягом доби сили АТО вступали в вогневий контакт з терористами 32 рази, зокрема, в районах н.п. Красногірка, Дебальцеве, Іловайськ, Сабівка, Кутейнікове, Лужки, Донецький, Весела Гора, Вергунський роз'їзд, Станиця Луганська, Майорське, Фрунзе, Петрівське та аеропорту «Донецьк».

comments powered by HyperComments