Порошенко обговорив із Соросом перспективи міжнародної фіндопомоги економіці України

Субота, 23 серпня 2014, 13:13
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з засновником Фонду «Відкрите суспільство», міжнародним філантропом Джорджем Соросом.
Порошенко обговорив із Соросом перспективи міжнародної фіндопомоги економіці України

Про це повідомляє прес-служба глави держави. Як зазначається в повідомленні, Порошенко подякував Соросу за підтримку України. Він високо оцінив діяльність в Україні Міжнародного Фонду «Відродження», який, між іншим, започаткував діяльність дорадчих груп для органів державної влади з метою сприяння реформам в Україні.

Порошенко та Сорос обговорили ситуацію в Україні та приділили особливу увагу розвиткові подій на Донбасі. Президент зауважив, що сьогоднішній перетин російським гуманітарним конвоєм українського кордону в напрямку Луганська, всупереч домовленостям про оформлення вантажу згідно з українськими прикордонними та митними процедурами, а також без погодження та супроводу Червоного Хреста є грубим порушенням міжнародних норм.

Також Порошенко та Сорос обговорили запровадження міжнародного фінансового механізму для підвищення інвестиційної привабливості України, зменшення фінансових ризиків та пожвавлення економічної діяльності, підкреслюється в повідомленні.

comments powered by HyperComments