Порошенко розповів про результати переговорів у Мінську

Середа, 27 серпня 2014, 12:54
Президент України Петро Порошенко на брифінгу, присвяченому переговорам за участю глав Росії, Білорусії і Казахстану, України, а також представників Євросоюзу, розповів про результати домовленості.
Порошенко розповів про результати переговорів у Мінську

Президент назвав переговори "дуже складними", проте зазначив, що абсолютно усі глави держав "підтримали логіку мирного плану".

  "Логіка мирного плану була підтримана всіма без винятку головами держав, і всі ми дуже жорстко наполягали, щоб в першу чергу була досягнута домовленість про забезпечення миру та свободи для українських громадян, які незаконно утримуються незаконними збройними формуваннями", - заявив глава держави.

Також було досягнуто домовленість про забезпечення свободи українських громадян, які незаконно утримуються на території Російської Федерації. 

 За словами Порошенка, буде негайно активізовано діяльність трьохсторонньої контактної групи, розпочато консультації між прикордонниками та начальниками Генеральних штабів.

Крім того, на 6 вересня заплановані чергові консультації з енергетичного питання за участі комісара ЄС з енергетики Гюнтера Еттінгера, а також російської та української сторін.
http://www.unian.ua/politics/955699-poroshenko-rozpoviv-pro-rezultati-peregovoriv-u-minsku-video-brifingu.html

comments powered by HyperComments