Львівські прокурори зібрали гроші на ремонт БТР для українських військових

Неділя, 31 серпня 2014, 21:57
Співробітники прокуратури Галичини відремонтували для українських військовослужбовців, які знаходяться в зоні бойових дій, броньовану машину БТР.
Львівські прокурори зібрали гроші на ремонт БТР для українських військових

"Раніше бойова машина була придбана для особистих потреб пенсіонером прокуратури Станіславом Коваленком, який вирішив передати її військовим. БТР він відправив Львівському бронетанковому заводу, а співробітники прокуратури зібрали на його ремонт і оснащення необхідним устаткуванням більше 55 тис. грн",- повідомили "ФАКТАМ" в прес-службі прокуратури  Львівської області.

Відзначимо, це вже не перший випадок, коли люди віддають свою бронетехніку українській  армії. Як нещодавно повідомляли "ФАКТИ", житель віддаленого гірського села Пистинь Косівського району Івано-Франківської області Петро Третяк подарував батальйону "Айдар" свій особистий бронетранспортер "Німан".

"Більше року тому, коли українська армія розвалювалася, придбав цю бронемашину, яка призначалася для металобрухту, - мені її стало просто шкода. БТР був в несправному стані і практично розукомплектований. Довелося його капітально відремонтувати, і тепер він повністю в робочому стані, на нього є усі необхідні документи і навіть номери. Проте застосування в селі бойовій техніці не знайшлося, їй довелося стояти в гаражі. Зараз машина готова до бойових дій майже на сто відсотків - залишилося чимось ще доукомплектувати, але цим повинна займатися вже військова техніка", - розповідав Петро Третяк

comments powered by HyperComments