"Укроборонпром" хоче збільшити виробництво на 4 млрд гривень

Вівторок, 21 жовтня 2014, 13:03
Державний концерн «Укроборонпром» у 2015 році планує збільшити обсяг виробленої продукції з 13 млрд грн, запланованих у цьому році, до 17 млрд грн.
"Укроборонпром" хоче збільшити виробництво на 4 млрд гривень

 

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив генеральний директор концерну Роман Романів під час прес-конференції у вівторок у Києві. "З 11 млрд грн, які були у 2013 році, 13 млрд грн, які плануються в цьому році, на наступний рік планується на 17 млрд грн випустити продукції", - сказав він.

Голова концерну повідомив, що у 2013 році експорт виробленого озброєння склав 10 млрд грн, а за 9 місяців поточного року - 4,7 млрд грн. Причому, перший заступник генерального директора "Укроборонпрому" Сергій Пінькас уточнив, що за рахунок курсової різниці експортна виручка впала приблизно в  4,5 рази. За словами Романова, планована сума податкових відрахувань у державний бюджет України становить 3 млрд грн. "Відрахування в бюджет на суму 3 млрд грн - це багато чи мало? Це результат роботи "Укроборонпрому"", - сказав керівник концерну. Як повідомляв УНІАН, 4 липня 2014 року президент України Петро Порошенко призначив генеральним директором держконцерну "Укроборонпром" Романа Романова, звільнивши від тимчасового виконання обов'язків голови держпідприємства Юрія Терещенка. «Укроборонпром» за підсумками 2013 року отримав чистий прибуток у розмірі 475 млн грн.

comments powered by HyperComments