МН17: на місці катастрофи почали збирати уламки літака

Неділя, 16 листопада 2014, 16:30
Представники служб безпеки Нідерландів повідомили, що на місці падіння малайзійського літака на сході України почалася робота зі збору уламків лайнера. Повідомляє сайт BBC.
МН17: на місці катастрофи почали збирати уламки літака

За словами журналіста агенції AFP, працівники з так званого МНС самопроголошеної "ДНР" почали розрізати уламки літака металевими пилами, аби їх було зручніше вивозити.

Голландські слідчі, під керівництвом яких відбувається розслідування причин катастрофи, підтвердили, що стежать за цим процесом, зазначивши, що він може тривати кілька днів.

Збір уламків почався в районі населеного пункту Грабове.

"Сьогодні ми плануємо працювати до чотирьох годин, і спробуємо встигнути зібрати максимальну кількість уламків", - цитує агенція "Інтерфакс" главу МНС самопроголошеної "Донецької народної республіки" Олександра Кострубицького.

Раніше цього тижня нідерландські експерти не змогли почати роботи на місці катастрофи "Боїнга" через відсутність домовленості із бойовиками, які контролюють район падіння літака.

Літак авіакомпанії Malaysia Airlines, який летів рейсом МН17 із Амстердама в Куала-Лумпур, був збитий 17 липня над територією, контрольованою проросійськими сепаратистами.

Усі 298 людей, які були на борту літака, загинули. 196 з них були громадянами Нідерландів.

comments powered by HyperComments