Канада одягне 30 тисяч українських військових

Ніна Жаровська  |  Четвер, 27 листопада 2014, 16:29
Зимові куртки, берці та рукавиці від канадського уряду для українських військових прибудуть в Україну вже сьогодні. А наступного року канадці планують надати українським військам спеціальне обладнання. Всього іноземці збираються витратити 11 мільйонів долларів на військову допомогу.
Канада одягне 30 тисяч українських військових

Канадський уряд у відповідь на запит президента України Петра Порошенка надасть допомогу українській армії, про це повідомляє прес-служба Міністерства національної оборони Канади з посиланням на Міністра Роба Ніколсона. 

У посилці від Міністерства національної оборони - близько 30 000 пальто, 30 000 пар штанів, 70 000 пар  черевиків із захистом від води Gore-Tex, а також 4 500 пар рукавичок.
 
Перша партія допомоги прибуде до кінця листопада. Інша частина обладнання буде транспортуватися по окремими морськими перевезеннями. 
 
На нелетальне військове обладнання Уряд Канади збирається витратити 5 мільйонів доларів. У цій посилці будуть мобільний польовий госпіталь, прилади нічного бачення, обладнання з утилізації бомб та апарат тактичного зв'язку.
 
"Наш уряд прагне підтримувати український народ, який бореться за демократію і суверенітет своєї країни в особі військової агресії режиму Путіна. Ці вклади - наочна демонстрація нашої підтримки народу України, та їх прагненні до безпечної і стабільної майбутньому", - заявив Ніколсон.

 

comments powered by HyperComments