У Грузії за розповсюдження порнографії затримано 40 осіб

Понеділок, 4 травня 2015, 13:44
За незаконне поширення та рекламування порнографії в Тбілісі, Зугдіді, Батумі та Кутаїсі до кримінальної відповідальності було притягнуто 40 чоловік. Про це інформує прес-служба МВС Грузії.
У Грузії за розповсюдження  порнографії затримано 40 осіб
Комплексні оперативно-розшукові заходи були проведені співробітниками управління по боротьбі з кіберзлочинністю головного управління по боротьбі з організованою злочинністю центрального департаменту кримінальної поліції МВС та Головної прокуратури Грузії.
 
"Слідство встановило, що обвинувачені в різний час з метою отримання прибутку та популяризації веб-сайтів, отримали порнографічні відео, в тому числі й ті, що містять зображення неповнолітніх, які завантажили на веб-сторінки. Тим самим зробивши їх доступними для інтернет користувачів", - сказано в повідомленні. За інформацією МВС, дані сайти були заблоковані.
 
"Завантажені в інтернет відеофайли порнографічного характеру поширювалися необмежено. На даний момент хостинги даних сайтів вимкнені, а користувачі - заблоковані", - повідомили в МВС. За даними відомства, затримані зізналися у скоєному.
 
У зв'язку з фактом порушено кримінальну справу, слідство ведеться за частиною 1 і 2 статті 255 КК Грузії (незаконне виробництво, реалізація або рекламування порнографічного продукту або іншого предмета із зображенням неповнолітнього).
comments powered by HyperComments