Адміністративний кордон з Кримом був заблокований (фото)

Неділя, 20 вересня 2015, 11:40
Кримські татари та громадські активісти почали блокувати пункт пропуску Чонгар на адміністративному кордоні з окупованим Кримом.
Адміністративний кордон з Кримом був заблокований (фото)
Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі  Фейсбук нардеп від "Батьківщини" Ігор Луценко. "З Богом. Починаємо непросту справу з повернення Криму. Блокуємо Чонгар", - пише він. 
 
Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомив про те, що блокування адмінкордону з окупованим півостровом Крим буде проходити в три етапи. Відповідну заяву він зробив під час свого виступу біля пункту пропуску "Чонгар" (Херсонська область), де вже почали підготовку до товарної блокаді півострова. "Акція розпочата. Акція на першому етапі. Будуть другий і третій етапи. З приводу термінів, форм ми будемо радитися з усіма, хто сюди прийшов, штабом, з представниками Меджлісу", - сказав Чубаров.
 
За його словами, в перший день акції в блокаді півострова будуть брати участь не менше 1 тис. Чоловік: "Я думаю, що сьогодні буде як мінімум близько тисячі. Це з тих, про яких ми знаємо. Ми закриємо рівно в 12:00 днем всі три напрями: Каланчак, Чаплинку і Чонгар ".
 
 
comments powered by HyperComments