Автомайданівці зробли висновки зі свого автопробігу до будинку Порошенка

Субота, 31 жовтня 2015, 23:38
Сьогодні активісти "Автомайдану" і кілька народних депутатів здійснили автопробіг до будинку президента України Петра Порошенка з вимогою відставки Генерального прокурора Віктора Шокіна.
Автомайданівці зробли висновки зі свого автопробігу до будинку Порошенка
Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на сторінку Автомайдану в Facebook. "Чого-чого, але "тітушок"наркоманского виду ми не очікували там зустріти. Вони в буквальному сенсі кидалися під наші автомобілі, перекривали дорогу з плакатами "Черговий МАЙДАН - подарунок Путіну" і криками "Ві вносітє дєструктів в странє!"" - повідомляють в "Автомайдані".
 
"Ось так життя" по-новому "! Тільки щось методи боротьби з активістами влада використовує старі. Автопробіг, перекриття доріг до будинку Президента, "тітушки", які грають роль придворних блазнів "царя". Колись ми вже це проходили . Ось тільки скінчилося все для деяких Ростовом. Від Президента до нас так ніхто і не вийшов, хоча навіть під час поїздок в Межигір'ї до нас виходили представники Януковича ", - зазначили активісти.
 
"Ну що ж, хтось вирішив, що вже остаточно почав жити "по-новому"? Бачили ми вже таких. Само ж опудало ПороШокіна ми залишили біля воріт Порошенка, нехай тепер сам Президент вирішує, або знищити його, або одноосібно почати уособлювати собою обличчя корупції в Україні, вже без маски Шокіна ", - резюмували активісти "Автомайдану".
comments powered by HyperComments