Одеський нардеп і колишній хакер цікавиться інформацією про Саакашвілі, отриманою від хакерів

Понеділок, 16 листопада 2015, 14:27
Народний депутат Дмитро Голубов звернувся в правоохоронні органи з вимогою провести розслідування діяльності голови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі. Про це повідомляється в прес-службі Комітету виборців України.
Одеський нардеп і колишній хакер цікавиться інформацією про Саакашвілі, отриманою від хакерів

Дмитро Голубов проінформував Генеральну прокуратуру, СБУ і МВС про те, що передвиборна кампанія колишнього кандидата в мера Одеси від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" фінансувалася коштами благодійного фонду. Таким чином, Дмитро Голубов стверджує, що є факти "злочинної діяльності" союзника Саші Боровика Михайла Саакашвілі.

Відзначимо, що Дмитро Голубов близький до Олексія Гончаренка. І даний випадок є продовженням протистояння Олексія Гончаренка з Михайлом Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше в інтернеті з'явилася інформація так званої "Хакерської групи "Хінкали". Згідно з поширюваною ними інформацією, передвиборна кампанія Саші Боровика здійснювалася на кошти благодійного фонду "На благо Одеси", засновником якого є, у тому числі, одіозний олігарх Аднан Ківан. Михайло Саакашвілі спростовує цю інформацію. Проте, в самому фонді стверджують, що частина витрат передвиборної компанії Саші Боровика вони дійсно узяли на себе.

comments powered by HyperComments