На Одещині мають створити реабілітаційний центр для бійців АТО

Понеділок, 28 грудня 2015, 19:27
В селі Кислиця Одеської області волонтери та громадські діячі мають намір створити реабілітаційний центр для військових та їх сімей
На Одещині мають створити реабілітаційний центр для бійців АТО

Про це повідомив керівник ГО «Придунайський центр соціально-психологічної реабілітації «Прикордонник»» Володимир Станков, який виступив в ролі ініціатора проекту. Він розповів, що реабілітаційний центр має бути відкритий на базі військового містечка, яке розташоване на березі Дунаю. Проте саме приміщення не використовувалося більше п’ятнадцяти років та зараз знаходиться в аварійному становищі.

Заплановано, що реабілітаційний центр буде відкритий на базі військового містечка. Станковим був укладений договір з військовою частиною, який дає можливість зареєструвати будівлю під реабілітаційний центр. Але для приведення його до відповідного стану необхідно чимало зусиль та коштів. За словами Володимира Станкова, на даний момент була тільки розчищена територія. Сам проект реалізовуватиметься після того, коли буде готова вся відповідна документація. Заплановано, що він буде готовий під кінець лютого чи на початок березня.

На даний момент волонтери та активісти приводять в порядок територію та шукають спонсорів на реалізацію проекту, який потребує близько 38 мільйонів гривень. Передбачається, що в реабілітаційному центрі зможуть розміститися 70 осіб. Тут військові отримають всебічну медичну та психологічну допомогу.

comments powered by HyperComments