Серед жертв теракту в Уагадугу були українці

Неділя, 17 січня 2016, 18:34
Вчора в столиці Буркіна-Фасо стався теракт. Загинуло двадцять вісім осіб, серед них – четверо українців.
Теракт в Уагадугу

16 січня в Уагадугу (Західна Африка) бойовики вчинили низку терористичних актів в ресторані Cappuccino, готелях Splendid Hotel та Yibi Hotel. В результаті терактів двадцять вісім осіб загинуло, а тридцять троє отримали травми. Серед постраждалих були громадяни вісімнадцяти країн. Загалом, серед загиблих туристів числиться шестеро громадян Канади, четверо – України, двоє –Швейцарії та Франції.

Про загибель чотирьох українців на своїй сторінці в мережі «Твіттер» написав міністр іноземних справ Павло Клімкін. Він повідомив, що під час теракту загинули троє дорослих людей і одна дев’ятирічна дитина. Про цю трагедію більш докладно написала блогерка Катерина Золотарьова на власній сторінці в мережі «Фейсбук». Згідно опублікованої інформації, того дня терористи вдерлися в ресторан і почали розстріл відвідувачів. Після чого вони кинули в приміщення гранату.  

Як писало місцеве видання Аouaga.com, цей заклад користувався популярністю в іноземців, що проживають в столиці. Це перше місце, відвідувачі якого стали жертвами низки терактів 16 січня.

comments powered by HyperComments