В Атлантичній раді США відбувся круглий стіл за участі харківської делегації

П'ятниця, 4 березня 2016, 14:11
Захід, ініційований Атлантичною радою, був присвячений підтримці ініціатив Харківської області.
В Атлантичній раді США відбувся круглий стіл за участі харківської делегації

Як передає прес-центр ХОДА, круглий стіл пройшов за участі Ігора Райніна та Джона Хербста. Він став одним з центральних політичних подій, які відбулися під час візиту харківської делегації до Вашингтона. Модерував захід Джон Хербст, директор Євразійського центру ім. Патричу. На ньому виступили ключові експерти з питань Євразії та керівники профільних організацій, які підтримують реформи у Східній Європі.

Захід проходив за участі заслуженого працівника Центру міжнародної безпеки ім. Скоукрофта, члена ради директорів Атлантичної ради США Франкліна Крамера, старшого наукового співробітника Атлантичної ради США Андреаса Аслунда, керівництва Агентства США з міжнародного розвитку, Ділової ради «США – Україна», Фонду «США – Україна», Євразійської демократичної ініціативи, Офісу Харківської області у Вашингтоні та низки експертно-аналітичних центрів.

На круглому столі були обговорені роль і місце Харківської області у формуванні ефективної політики України в сфері безпеки і відносин з РФ, розширення проектної підтримки з боку США по реінтеграції вимушених переселенців із зони АТО і Криму. Особлива увага була приділена таким темам, як забезпечення довгострокової стійкості регіональної економіки, розширення ринків збуту харківської продукції, розвиток науково-технологічного, торговельного та інвестиційного співробітництва з США. 

comments powered by HyperComments