Суд в Ростовській області почне читання вироку Надії Савченко

Понеділок, 21 березня 2016, 08:01
В понеділок Донецький суд зачитає оголошення вироку Надії Савченко, захопленої в полон сепаратистами на Луганщині в червні 2014 року. Прокуратура запросила для неї 23 роки колонії.
Суд в Ростовській області почне читання вироку Надії Савченко

Як передає "Главное", згідно попередніх даних, Надія Савченко дізнається, який термін призначив їй російський суд, тільки у вівторок. В кінці останнього засідання протягом 9 березня голова суддівської колегії Леонід Степаненко оголосив, що переносить оголошення вироку на 21-22 березня, обсяг справи теж залишає мало сумнівів, що читання вироку продовжиться менше двох днів.

Прокурори під час дебатів зажадали посадити Савченко на 23 роки. У самої Савченко та її адвокатів Іллі Новікова, Марка Фейгіна і Миколи Полозова не має сумнівів, що вирок буде обвинувальним, хоча  они, за їх словами, повністю довели невинність Савченко в злочинах, які на неї «вішає» російська влада.

Савченко і її захист доводили, що вона потрапила в полон в бою з сепаратистами до того, як загинули Волошин і Корнелюк, у смерті яких її звинувачують. Надія Савченко ще в грудні заявила, що не стане оскаржувати вирок - за її словами, щоб не створювати ілюзії, ніби вона вірить що  в Росії є правосуддя.

comments powered by HyperComments