Європейці допоможуть українським бізнесменам вийти на свої ринки

П'ятниця, 13 травня 2016, 18:59
Україна офіційно долучилася до програми підтримки малого та середнього бізнесу COSME з загальним бюджетом 2,3 млрд. євро.
Європейці допоможуть українським бізнесменам вийти на свої ринки

На сайті Мінекономрозвитку опублікували способи долучення до Competiveness of Small and Medium Enterprises (COSME) – європейської програми підтримки малого та середнього бізнесу.

COSME підтримує проекти різноманітної тематики, які включають полегшення виходу на зовнішні ринки, поліпшення умов для конкурентоспроможності, формування культури ведення бізнесу, кластери, туризм, зниження адміністративного тягаря для компаній і захисту прав інтелектуальної власності для компаній, що працюють у країнах, які не є членами ЄС.

Взяти участь у програмах можуть не лише український малий та середній бізнес, а й громадські організації, установи, агентства регіонального розвитку, освітні заклади.

Щоб взяти участь у будь-якому конкурсі, необхідно обрати потрібний конкурс на сайті https://ec.europa.eu/easme/en/cosme та заповнити відповідні заявки англійською мовою. Оцінка та оголошення результатів конкурсів здійснюється Єврокомісією.

Ознайомитися з українським переводом програми на 2016 рік можна тут:http://bit.ly/1rod18a.

comments powered by HyperComments