Жерар Депардьє: незважаючи на цькування російських спортсменів, збірна РФ домоглася великих успіхів.

Неділя, 28 серпня 2016, 04:12
Французький актор і громадянин РФ Жерар Депард'є пообіцяв, що 18 вересня піде на вибори, як і інші жителі Росії.
Жерар Депардьє: незважаючи на цькування російських спортсменів, збірна РФ домоглася великих успіхів.

Про це він заявив під час церемонії відкриття реконструйованого кінотеатру «Росія» і центру свого імені в Саранську, йдеться на сайті держорганів Мордовії.
«Він сказав, що гордий тим, що живе в Саранську і пообіцяв 18 вересня піти голосувати, як і інші жителі міста», - зазначили в прес-службі.
Нагадаємо, що 18 вересня відбудуться вибори до Держдуми сьомого скликання. Пройдуть виборні кампанії різного рівня: вибори депутатів Думи, глав суб'єктів Федерації і вибори депутатів законодавчих органів держвлади в 38 суб'єктах Росії. Так, в єдиний день голосування відбудуться вибори депутатів Госсобрания Республіки Мордовія шостого скликання та вибори до Ради депутатів міського округу Саранськ.
У суботу, 27 серпня, відбулося відкриття оновленого кінотеатру в Саранську, а також відкриття культового центру імені Жерара Депардьє в цьому ж місті. На захід зібралося кілька тисяч глядачів. У свою чергу, улюбленець публіки привітав і подякував присутнім, хоча і знає російською мовою не так багато слів, йдеться в повідомленні. Однак це не завадило актору зробити теплі слова на французькій мові.
Крім цього, Жерар Депардьє висловився і з політичної темі. Говорячи про літніх Олімпійських іграх 2016 Ріо-де-Жанейро, актор сказав, що, незважаючи на цькування російських спортсменів, збірна РФ домоглася великих успіхів.
Жерар Депардьє отримав російський паспорт в 2013 році, при цьому зберігши французьке громадянство. Пізніше йому була надана постійна прописка в місті Саранську. В даний час актор проживає за межами Росії.

comments powered by HyperComments