Піцу французам будуть доставляти дрони

Понеділок, 29 серпня 2016, 06:19
Піцу французам будуть доставляти дрони

Влада Франції дали дозвіл на доставку піци компанії Domino's Pizza безпілотними літальними апаратами - дронамі, пише видання Le Figaro
 
Даний проект був оголошений ще в 2013 році, проте тоді багато його сприйняли скептично. Довгий час він вважався просто рекламним трюком. Для того щоб ця ідея стала реальністю, Domino's Pizza об'єдналася з проектом в Новій Зеландії Flirtey. Створення дронів для доставки товарів є основною діяльністю компанії Flirtey.
 
Domino's Pizza і новозеландський Flirtey планують в рамках експерименту здійснювати поставку піци по повітрю ще в шести країнах світу. Серед них: Австралія, Бельгія, Нідерланди, Японія, Німеччина і Франція.
 
Перші випробування дронів з піцою проводитимуться в радіусі діаметром 1,5 кілометра навколо декількох певних ресторанів. Дрони будуть доставляти піцу на швидкості до 30 км / год і на висоті близько 60 метрів. Офіційно поставки дронамі будуть введені в експлуатацію якщо експериментальний проект завершиться вдало.
 
Якщо випробування завершаться успішно, район доставки продукції, що поставляється піци може розширитися до 10 км в діаметрі.
Переводчик Google для бизнеса –Инструменты переводчикаПереводчик сайтовСлужба "Анализ рынков"

comments powered by HyperComments