Затримано співака Кріса Брауна

Середа, 31 серпня 2016, 06:48
Американський поп-співак Кріс Браун затриманий поліцією в своєму будинку в Сан-Франциско за підозрою в збройному нападі
Затримано співака Кріса Брауна

Що прийшла до співака в гості дівчина звинувачує його в тому, що він направив на неї пістолет.
Музиканта затримали в його особняку у вівторок після протистояння з поліцейськими, яких Браун відмовлявся пускати на територію свого маєтку. Після бесіди з поліцейськими Браун погодився відправитися з ними до відділку.
Повідомляється, що поліція також супроводила з дому близько десятка гостей, які теж будуть допитані.
Звинувачення проти співака висунула модель і переможниця конкурсів краси Бейлі Куррам.
Дівчина стверджує, що на вечірці у Брауна розглядала намисто на одному з гостей, який протягом вечора неодноразово показував його гостям.

У минулому співак через свого буйного характеру вже не раз мав проблеми з законом
Як стверджує модель, чоловік раптово розлютився і почав кричати їй, щоб вона від нього відійшла. Після цього, стверджує Куррам, господар вечірки Кріс Браун приставив до її голови пістолет.
Куррам, викликавши поліцію, покинула будинок Брауна до її приїзду.

Браун не дозволив прибулим поліцейським увійти на територію його володінь, і тим довелося чекати, поки суддя випише ордер на обшук, перш ніж вони змогли увійти і приступити до пошуку зброї. Сам співак не з'являвся до тих пір, поки до дому не під'їхав його адвокат.
Весь час поки тривала його суперечка з поліцією, Браун розміщував в інтернеті відеозвернення в яких звинувачував поліцейських в утисках.
"Коли ви отримаєте ордер на те, на що вам треба, ви ввійдете прямо сюди, і ви не побачите тут нічого, ідіоти", - сказав Браун в одному з роликів, розміщених в "Інстаграме" для 30 мільйонів його передплатників.
В іншому відеозверненні поп-співак висловив підтримку протестного руху "Чорні життя важливі" (Black Lives Matter), виступивши проти поліцейської жорстокості зі словами: "Ви все - найгірша банда в світі, поліція".
У минулому Кріс Браун вже мав проблеми з законом на грунті побутового насильства: в 2009 році він був засуджений до п'яти років ув'язнення умовно за напад на його тодішню подругу, поп-зірку Ріанну.
Ця нестриманість послужила причиною того, що в 2010 році Великобританія відмовила Брауну у в'їзді в країну, а двома роками пізніше так само вчинила і Австралія.
Переводчик Google для бизнеса –Инструменты переводчикаПереводчик сайтовСлужба "Анализ рынков"
О Переводчике GoogleСообществаМобильная версияО GoogleПравила и принципыСправкаОтправить отзыв

comments powered by HyperComments