Рокове покарання: п'яниць у Канаді лякають Крюгером (ВІДЕО)

Четвер, 1 грудня 2016, 01:51
Поліція канадської провінції Острів Принца Едуарда пригрозила місцевим жителям, які будуть спіймані на водінні в нетверезому вигляді на різдвяні та новорічні свята, прослуховуванням музики канадської рок-групи Nickelback по дорозі до відділку.
Рокове покарання: п'яниць у Канаді лякають Крюгером (ВІДЕО)

«Якщо ви настільки дурні, щоб сісти за кермо в нетверезому стані, то трохи Чеда Крюгера і його команди буде для вас відмінним подарунком», – попереджають правоохоронці.

Диск із альбомом колективу, який придбали спеціально з такої нагоди, ще не розпакований, і поліціянти сподіваються, що розкривати його не доведеться.

У 2015 році австралійські поліцейські затролліли Nickelback, оприлюднивши зображення учасників з підписом «Розшукуються» на своїй сторінці в соціальних мережах.

До створеної в 2010 році в мережі групі «Чи може солоний огірок зібрати більше прихильників, ніж Nickelback?» за два з невеликим тижні приєдналися більше користувачів, ніж налічує офіційна фанатська спільнота в Facebook – 1 418 000 людей.

На думку більшості респондентів опитування, яке проводив музичний журнал The Word в 2009-му, канадський колектив є найгіршою групою на планеті.

На думку музичних оглядачів «Справжньої варти», саунди Nickelback – так собі: можна гірше, та важко. Наші вітчизняні авто-алкоголіки навряд чи злякаються, а то й навпаки – і не таке чули!

Втім, судіть самі:

comments powered by HyperComments