На Харківщині пройде засідання Моніторингового комітету Конгресу регіональних влад Ради Європи - Світлична

Середа, 29 березня 2017, 11:07
У червні до Харківщини прибудуть близько 120 депутатів місцевих рад від усіх країн Європи
На Харківщині пройде засідання Моніторингового комітету Конгресу регіональних влад Ради Європи - Світлична

Про це повідомила голова ХОДА у своєму фейсбуці.

"Щойно Україна визначена країною для проведення засідання Моніторингового комітету Конгресу регіональних влад Ради Європи. На завершальному етапі обирали між українським Харковом та італійською Сицилією.

У червні до Харківщини прибудуть близько 120 депутатів місцевих рад від усіх країн Європи. Це вперше для Харкова! Це чіткий сигнал довіри до нашого регіону з боку міжнародних партнерів", - написала Юлія Світлична.

Як раніше писала «Справжня Варта», Світлична підвела підсумки ліквідації наслідків пожежі на артскладах у Балаклії.

"З перших хвилин ми чітко усвідомлювали важливість кожного рішення. І найпершим, найважливішим стало рішення щодо повної евакуації населення з небезпечної зони. Я дякую Президенту України за підтримку і довіру до мого рішення! Зберегти людські життя - це було головне", - написала голова ХОДА Юлія Світлична у своєму фейсбуці.

Губернаторка відзначила: "Більш затратні відновлювальні роботи потребують підтримки з боку держави, вже складаються будівельні розрахунки і готується відповідне рішення Кабінету Міністрів щодо виділення необхідних коштів. Я переконана, що це також пройде оперативно."

comments powered by HyperComments