Олімпійські ігри з Кореї транслюватиме Національна телерадіокомпанія України

Четвер, 21 вересня 2017, 19:04
Комерційні канали України відмовилися від покупки прав на трансляцию у Діскавері
Олімпійські ігри з Кореї транслюватиме Національна телерадіокомпанія України

Для отримання прав на трансляцію в Україні Олімпійських ігор у Пхьончхан  компанії «Discovery Communications» має бути сплачено у поточному 2017 році перший внесок в розмірі 600 тис. доларів США, - повідомляє «Справжня Варта»

З огляду на відсутність зацікавленості з боку комерційних українських телеканалів передбачається, що трансляцію Олімпійських ігор буде здійснювати Національна суспільна телерадіокомпанія України (НСТУ), яка наразі й має придбати відповідні телевізійні права, - повідомив  Віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко.

За результатами наради надано доручення напрацювати спільно з НСТУ проект спеціального урядового рішення, яке дозволить профінансувати у 2017 внесок на придбання прав на трансляцію в Україні ХХІІІ зимових Олімпійських ігор 2018 року з міста Пхьончхан (Південна Корея).

Як раніше писала «Справжня Варта»,  п'ять харківських спортсменів увійшли до складу "зимової" олімпійської збірної України.

З харків'ян до складу кандидатів у олімпійську збірну увійшли:

1. Біатлон. Елітна група: Ольга Абрамова.

2. Біатлон. Перспективна група: Любов Кип'яченкова.

3. Лижні перегони. Для формування естафетної команди на ХХІІІ Зимові Олімпійські ігри 2018 року у м. Пхьончхані (Корея): Катерина Сердюк.

4. Фігурне катання. Провідна група: Олександра Назарова, Максим Нікітін.

Як раніше писала «Справжня Варта», XXIII зимові Олімпійські ігри пройдуть з 9 по 25 лютого 2018 року в місті Пхенчхан, Республіка Корея.

ХХIIІ зимові Олімпійські ігри триватимуть з 9 до 25 лютого 2018 року в містіПхьончхан (Корея). Українські спортсмени планують взяти участь в 11 видах спорту із 15 представлених на Іграх (біатлон, лижні гонки, фігурне катання, санний спорт, скелетон, фрістайл, гірськолижний спорт, сноубординг, стрибки на лижах, лижне двоборство, шорт-трек).

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments