Зрілість Майданодумців

Понеділок, 13 січня 2014, 08:13
Десь, не тільки мене здивував ультиматум нікому не відомої Громадської Ради Майдану до проводу опозиції. Якось цей маніфест новітніх перебирайлів чужих здобутків не вписувався в загальну атмосферу майданських подій. Майданців цікавлять вибори, але не так, щоб виставляти ультиматуми один одному. Щось у акції ГРМ мало чужий запах.
Зрілість  Майданодумців

Просочення (інфільтрація) ворожих гуртів червона мафія практикувала з перших днів своєї появи на світовій арені. Ліквідацію українських повстанських вогнищ (офіційно: банд) під час революції 1917 р. цілком і повністю доконувано шляхом просочування до вогнища агентів Фелікса Едмундовича та Льва Давидовича. Ці агенти нищили повстанські вогнища ізсередини. Просочення працювало на Кремль.

Не було такої антибольшевицької організації за кордонами СССР, якої б не просочили ці агенти. Поява на світовій арені незалежної України дала новий поштовх майстрам просочування. Згадаймо першу ластівку українського відродження - славнозвісний РУХ. Він був просочений вертикально і горизонтально ворожою агентурою. Про це красномовно свідчать перебіги чільних рухівців до партій п’ятої колони.

Уже зовсім недавно світлої пам’яті «Нашу Україну» не просочували хіба ліниві. Просоченню «Нашої України» сприяло лестощелюбство її керівника. Як інакше можна пояснити перебування на високій урядовій посаді такої фігури, як Балога, обрання за списком «НУ» Едуарда Матвійчука, який одразу перекинувся до ворожого табору? Очевидно, пан Едуард підкотився до цього керівника з лестощами, бо список майбутніх депутатів від «НУ» мусів мати доброго керівника. І це добро пан Едуард  зумів запобігти.

Усі невдачі українського табору за роки незалежности треба списувати на вороже просочування.

Чи ж міг Янукович, оточений колишніми агентами КҐБ, забути про вигоди та вигоди просочування?

Як на мене, то його відмова від силових акцій проти мирної української революції саме і сталася через зміну віх - покладання надій на просочення. Знищити «Майдан» ізсередини! Так, як знищено РУХ, «Нашу Україну» та інші українські проекти, про які я не маю відомостей, але які без сумніву мали місце.

На високому сходняку, майстри просочення переконали пахана у перевагах просочення. І пахан, згнітивши серце, погодився.

Та одностайність, з якою українські громадські організації вийшли з горезвісної Громадської Ради, свідчить про високу політичну зрілість членів та провідників цих організацій, свідчить про те, що люди, наділені розумом, аналізують невдачі минулого і зокрема розуміють забіги ворожих хамелеонів-просоченців.

РОЗУМ, вихований на ПРАВДІ, це той горішок, якого навряд чи розкусять герої МИНУЛОГО.

Фото: Вконтакте

comments powered by HyperComments