Під Харковом була розстріляна автівка радника губернатора/ ДОПОВНЕНО

Четвер, 1 грудня 2016, 20:12
Сам Олег Ширяев та інші пасажири не постраждали
Під Харковом була розстріляна автівка радника губернатора/ ДОПОВНЕНО

Як стало відомо "Справжній Варті" з кількох джерел, замах стався сьогодні,

1 грудня близько 18.30, коли голова ГК "Східний корпус", радник голови Харківської облдержадміністрації з питань територіальної оборони Олег Ширяєв разом з товаришами прямував до Дніпропетровська через Нововодолазький район Харківщини.

Під час руху Mitsubishi L200 почав підрізати ВАЗ, з якого пролунали постріли.

Але засновник "Східного корпусу" та супроводжуючи його особи не постраждали.

Характерно, що саме сьогодні Ширяев опублікував у своєму блозі на фейсбуці пост зі зверненням до Начальника головного управління Національної поліції Харківської області Дмитрієва А. А., Начальника управління СБУ в Харківській області Крицина Е. В., Прокурора Харківської області Данильченка Ю. Б. та інформаційний лист голові Харківської обласної державної адміністрації Світличній Ю. А. про ситуацію з неправомірним перебуванням на службі заступника начальника ГУ НП Черьомухіна Н.П.

Завтра голова "Східного корпусу" братиме участь у круглому столі на тему «Сепаратизм в Харькові: міфи та реальність».

Наразі джерела "Справжньої Варти" пов'язують постріли на Окружній з операцією, яку "Східний корпус" та Екологічний корпус "Азов" провели спільно з ОВР  "Правий сектор" та екологічной групою "Печенеги" поруч з селом Просяне, де було випилено близько 20 га дубів На початку тижня активісти під'їхали, зупинили роботу, викликали поліцію.

В штабі «Східного корпусу» кореспонденту «Варти» підтвердили факт замаху.

За словами Олега Ширяєва, це «ознака того, що ми робимо правильні речі та заважаємо тим, хто не може з нами справитися у законному руслі».

«Цим нам не залякати. Ми йдемо далі», - заявив голова «Східного корпусу».

 

 

 

 

comments powered by HyperComments