Харків’янам покажуть «Проповідь на полотні»

Середа, 6 грудня 2017, 10:11
В галереї «Бузок» відбудеться виставка художників з Івано-Франківська.
Харків’янам покажуть «Проповідь на полотні»

Виставка живопису «Проповідь на полотні» буде проходити з 6 по 20 грудня. На експозиції можна буде побачити картини художника Любомира Мартинюка. Він народився 5 серпня 1980 року в селі Солотвине Івано-Франківської області. У 2004 році закінчив Львівську національну академію мистецтв. У 2013 році у галереї Баумана пройшла його персональна виставка. Картини художника зберігаються в приватних колекціях як в Україні, так за кордоном.

За словами самого автора, ідея його творчості полягає в донесенні власного захоплення природою, сповненою великої радості і глибокого змісту.

Так на виставці будуть презентовані роботи Богдана Макаренка, художника- живописця. Він народився, живе і працює в Києві. Свого часу навчався у Кримській філії Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури, брав участь у міжнародних та всеукраїнських виставках та пленерах.

Як повідомляла «Справжня варта», харків’янам покажуть роботи художників ХХ століття. В межах проекту «Незабуті імена земляків» можна буде дізнатися про видатних представників місцевої художньої школи.

comments powered by HyperComments