Облраді буде запропоновано виділити 17 млн. грн. на компенсацію перевезення пенсіонерів і учасників АТО

Четвер, 2 лютого 2017, 18:32
Питання планують винести на розгляд сесії
Облраді буде запропоновано виділити 17 млн. грн. на компенсацію перевезення пенсіонерів і учасників АТО

Таку заяву зробив перший заступник голови ХОДА Марк Беккер у ході особистого прийому громадян 1 лютого.

Під час прийому пенсіонери  поскаржилися на те, не можуть скористатися правом на безкоштовний проїзд на приватному рейсі Харків - Борисівка.

«Ми розберемося у ситуації і обов'язково звернемо увагу перевізника на порушення, - відповів Марк Беккер. - Щодо перевезення пільгового контингенту, хочу зазначити, що до літа в області буде розроблено єдиний проїзний квиток, яким будуть користуватися всі пільговики».

За словами Марка Беккера, фінансування компенсації перевезення пільгового контингенту здійснюватиметься з районних бюджетів. Уже найближчим часом це питання планують винести на розгляд сесії обласної ради. Для запуску нового проекту необхідно виділити 17 млн ​​грн.

«Питання знаходиться під особистим контролем керівника області. Це буде єдиний квиток - єдина система, яка буде формувати і відслідковувати всі перевезення пільгового контингенту», - повідомив Марк Беккер.

Зі схожим питанням звернувся учасник АТО з Барвінківського району. Він розповів, що перевізник не виконує норми законодавства і відмовляється безкоштовно провозити пільговиків. Марк Беккер пообіцяв розібратися в ситуації.

Нагадаємо, що побудова автоматизованої системи «Електронний квиток» надасть можливість ввести у Харківській області європейську систему оплати транспортних послуг.

comments powered by HyperComments