«Завдання мінімум – збільшити зарплату до кінця року» – Світлична

Четвер, 6 квітня 2017, 21:15
Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична 6 квітня провела нараду із керівництвом Державного підприємства «Завод імені Малишева» та державного підприємства «ХКБМ».
«Завдання мінімум – збільшити зарплату до кінця року» – Світлична

У ході зустрічі керівник області підкреслила, що в регіоні приділяється особлива увага розвитку промисловості.

«За останній рік зростання виробництва в машинобудуванні Харківської області склало понад 18%. Це заслуга всіх трудових колективів, і, безумовно, величезну роль відіграє організація роботи підприємств, загальна стратегія розвитку. Ми наполягаємо на тому, щоб була розроблена та прийнята державна програма підтримки промислового комплексу. Однак при цьому не стоїмо осторонь процесу та працюємо на регіональному рівні», – сказала Юлія Світлична.

Як зазначила керівник ХОДА, за короткий проміжок часу злагоджена робота підприємств дозволила досягти високих економічних результатів на заводі імені Малишева, що дало можливість розширити штат і підняти заробітну плату працівникам.

«Завдання мінімум – збільшити зарплату до кінця року, – акцентувала увагу директора підприємства губернаторка. – І, безумовно, необхідно проводити роботу щодо залучення перспективних замовлень для того, аби покращувати фінансовий стан заводу й загальний стан справ на підприємстві».

Згідно показників, які навів генеральний директор ДП «Завод імені Малишева» Олександр Хлань, підприємство збільшило продуктивність. Головною метою є інвестування в модернізацію.

«Пошук інвестора залишається важливим і актуальним питанням. Зокрема, за два тижні ми чекаємо на делегацію з США, від однієї з компаній зі світовим ім'ям», – сказав Олександр Хлань.

 

comments powered by HyperComments