До учасників мітингу вийшла прес-секретар облпрокуратури

Юлія Гуш, Анна Старкова  |  Понеділок, 4 квітня 2016, 13:19
Віта Дубовік запропонувала створити ініціативну групу і поспілкуватися з прокурором. Активісти висловили впевненість, що він має вийти особисто. З рядів зазвучали вигуки «Прокурор».
До учасників мітингу вийшла прес-секретар облпрокуратури

Представниця прокуратури закликала до діалогу, а не гвалту, але пікетувальники наполягають: або прокурора сюди, або відставка.

За їх словами, особисто йому мають висунути вимоги: розслідування інциденту 28 березня, відповіді, як «Сотня Лева» стала захисником прокуратури, і звільнення з посади.

Прокурор так і не вийшов. Активісти планують до 14:00 піти до ХОДА, щоб внести лист з вимогою відставки прокурора. Під ним збирають підписи.

Нагадаємо, у Харкові проходить пікет «Стоп свавілля. Маємо право на захист. Прокуратуру Харкіськоі області до відповідальності». 28 березня 2016 року під будівлею облпрокуратури побили співкоординатора акції  «Ні корупції в прокуратурі» Дмитра Олійника та ще кілька учасників заходу. Після появи резонансу навколо подій у «Сотні Лева» визнали провину. Співкоординатори вважають, що агресія мала на меті зрив акції. «Азов» і «Східний корпус» наголошують, що кожна спроба нашкодити проукраїнському рухові Харківщини отримає від них жорстоку і рішучу відповідь. Активісти звернулися до Президента з вимогою розібратися у ситуації і «не допустити реваншу антидемократичних сил».

comments powered by HyperComments