Єдиному комунальному кінотеатру шукають директора

Четвер, 14 квітня 2016, 19:35
На пленарному засіданні IV сесії Харківської облради VII скликання депутати підтримали оголошення конкурсу на посаду керівників низки установ культури.
Єдиному комунальному кінотеатру шукають директора

У зв'язку із завершенням терміну дії контракту з попередніми керівниками, конкурс оголошено на посади:

1. Директора обласного КУ «Харківський театр для дітей та юнацтва» (термін контракту з Андрієм Гапановичем завершився 28 березня).

2. Директора обласного КУ «Харківська обласна бібліотека для юнацтва» (термін контракту з Маргаритою Жаровою завершився 2 квітня).

3. Директора КУ «Харківський історичний музей імені М.Ф. Сумцова» (термін контракту з Володимиром Цигульовим завершився 4 квітня).

4. Директора КУ «Обласний організаційно-методичний театрально-концертний центр» (термін контракту з Олександром Трофименко завершиться 13 червня 2016 року).

5. Директора КП Харківської обласної ради «Кінотеатр «Боммер».

Пропозиції від кандидатів будуть прийматися протягом місяця з моменту опублікування оголошення про проведення конкурсу, повідомляє «Восточный Дозор».

Останнім часом кінотеатр працює в режимі соціальних показів. Зокрема, 14 березня 2015 року тут відбулася прем’єра документального фільму Володимира Чистиліна «Герої не вмирають».

Нагадаємо, під час пленарного засідання IV сесії обласної ради 14 квітня внесено числені зміни до бюджету області на 2016 р., а також затверджено програми тероборони, цивільної й антитерористичної безпеки, надання підтримки учасникам АТО для будівництва і придбання житла в Харківській області. Мисливцям віддали землі під Печенігами і Богодуховомліквідували КП «Ритуал»внесли зміни в програму «Здоров'я Слобожанщини»вирішили поки не переіменовувати Комсомольське тощо.

comments powered by HyperComments