Добробатівців мають визнати учасниками бойових дій (доповнено)

Четвер, 23 червня 2016, 10:38
Харківська облрада ухвалила звернення до ВР з пропозицією створити міжвідомчу комісію по внесенню змін до законодавства, що дозволяють бійцям українських добровольчих батальйонів, які воюють з агресором в зоні АТО, отримувати статус учасників бойових дій (УБС).
Добробатівців мають визнати учасниками бойових дій (доповнено)

У великій залі будинку рад проходить пленарне засідання V сесії обласної ради VІІ скликання. На порядку денному — 30 питань.

Фракція партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» у Харківській обласній раді опублікувала повний текст звернення до Кабінету міністрів України та Верховної ради України. У документі запропоновано створення міжвідомчу комісію  для вивчення і прийняття на законодавчому рівні необхідних заходів оформлення у відповідності до чинного та міжнародного законодавства статусу добровольців, які приймали безпосередню участь у бойових діях в зоні Антитерористичної операції. Під час сесії текст звернення зачитав перший заступник голови облради, депутат фракції партії «Солідарність» Віктор Коваленко.  

Зазначимо, що сесію супроводжує пікет. Цивільний Корпус «Азов», формування ДІЯ, ОУН, ПС, вимагають надати воїнам добровольчих формувань статус учасника бойових дій.

 

comments powered by HyperComments