Німці профінансують створення «Соціального готелю» в Харкові

Четвер, 23 червня 2016, 12:19
Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) планує відремонтувати за свій рахунок приміщення поруч із територіальним центром Московського району.
Німці профінансують створення «Соціального готелю» в Харкові

Поруч із територіальним центром Московського району є невідремонтоване приміщення. Багато міжнародних організацій цікавилися, які нам необхідно відремонтувати будівлі для соціальних потреб, особливо для переселенців. Ми пропонували саме цю будівлю, і ось, нарешті, Німецьке товариство міжнародного співробітництва має намір повністю його відремонтувати за свій рахунок. Ми висловили побажання, щоб це був соціальний готель», — розповіла директор Департаменту праці та соціальної політики Лариса Болгова.

За її словами, фактично це буде соціальний гуртожиток, де буде передбачений як варіант із оплатою проживання, оскільки є переселенці, які потребують житла і отримують на це допомогу, так і варіант із безкоштовним проживанням в індивідуальних випадках. Готель буде розрахований на 50 осіб.

Крім питання про створення соціального готелю на наступну сесію міськради також винесуть питання про виділення понад 1 млн. грн. на надання матеріальної допомоги учасникам бойових дій в зоні проведення АТО до Дня захисника України, повідомляє прес-служба мерії.

Нагадаємо, проекти рішення наступної сесії міськради також передбачають виділення земельних ділянок на вулиці Мироносицькій та у саду Шевченка під будівництво багатоповерхівок.

comments powered by HyperComments