Офіційно загиблих героїв не було на війні. Це нонсенс, — прес-аташе «Азова»

Четвер, 23 червня 2016, 12:52
«Добробатівці» аргументували свою позицію щодо визнання учасниками бойових дій і домоглися звернення облради до ВР і Кабміну.
Офіційно загиблих героїв не було на війні. Це нонсенс, — прес-аташе «Азова»

«Добровольці не оформлені офіційно як бійці ВСУ, воюють на сході виключно з патріотичних спонукань і чоловічого почуття обов'язку. На жаль, це війна — хтось із хлопців гине. А їх сім'ї позбавлені можливості отримання відповідних компенсацій і пільг. Як ми знаємо, нещодавно свої життя в промзоні під Авдіївкою віддали четверо добровольців з ДУК «Правий сектор». Але офіційно їх як би і не було на цій війні. Ми категорично проти такого становища, в зв'язку з чим ми ЦК «Азов», ветерани добробатів «Айдар», «Правий сектор» і ОУН зібрали цей пікет», — зазначив прес-аташе «Азову» Ігор Лядов.

Нагадаємо, пікетом добровольці супроводжували сесію облради. Депутати підтримали пропозиції щодо звернення до ВР та Кабміну щодо створення міжвідомчої комісії по внесенню змін до законодавства, що дозволяють бійцям українських добровольчих батальйонів, які воюють з агресором в зоні АТО отримувати статус учасників бойових дій (УБС).

comments powered by HyperComments