«Алла, прощай!» vs «Свободу Александровській!». У Харкові пройшли два мітинги (відео)

Четвер, 7 липня 2016, 12:58
Під будівлю облпрокуратури напередодні вийшли активісти Громадянського корпусу «Азов», «Правого сектору», «Руху Яроша» і прихильники екс-нардепа від КПУ Алли Александровської.
«Алла, прощай!» vs «Свободу Александровській!». У Харкові пройшли два мітинги (відео)

Одні тримали плакати «Алла, прощай!», «Комуняку на гілляку!», «Злодійка повинна сидіти у в'язниці». Представники патріотичних сил звинувачують Александровську в посяганні на територіальну цілісність України та виступають проти звільнення комуністки з-під варти.

Інші люди вийшли з гаслами «Свободу Александровській!» Як зазначає видання «Накипело», багато плакатів було в кольорах російського прапора.

Мітинги охороняли силовики в касках і бронежилетах.

Незабаром проукраїнські активісти почали метати яйця в захисників Александровської, через що поліції довелося перегородити два паралельних мітингу автобусом і відвезти комуністів з місця події.

Наостанок активісти заспівали гімн України і розійшлися.

Нагадаємо, 30 червня Київський районний суд Харкова постановив заарештувати майно екс-нардепа від КПУ Алли Александровської, вилучене співробітниками СБУ під час обшуку в її квартирі, а в якості запобіжного заходу — взяти підозрювану під варту на 60 днів без права внесення застави.

comments powered by HyperComments