Центри соціальних послуг облаштують у Київському та Шевченківському районах

Вівторок, 12 липня 2016, 08:56
Харків переймає грузинський досвід для реалізації проекту зі створення регіонального Центру надання адміністративних послуг.
Центри соціальних послуг облаштують у Київському та Шевченківському районах

За повідомленням прес-служби міськради, протягом десяти днів сторони підпишуть меморандум про співпрацю.

На зустрічі з грузинськими партнерами перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов повідомив, що відкриття районних центрів соцпослуг на базі райадміністрацій заплановане на початок наступного року. Після цього — у лютому-березні — запрацює новий регіональний центр адмінпослуг на пр. Тракторобудівників, 144. «Фактично ми відкриємо три соціальні центри, де працюватимуть представники Пенсійного фонду, управлінь праці та соціального захисту. Скоро люди на місцях зможуть отримати повний пакет послуг», — сказав віце-мер.

Представник Міжнародної організації з розвитку права Леван Дучідзе на зустрічі зазначив, що іноземні партнери оцінили те, що у проекта з'явилася соціальна складова.

«У харківського центру зручне розташування. Він буде найбільшим в країні. Це унікальний проект. Щоразу із задоволенням відзначаємо, як швидко в місті просувається будівництво», — сказав Леван Дучідзе.

comments powered by HyperComments