"За два роки ми в два рази збільшили місцеві бюджети", - Порошенко в Харкові

П'ятниця, 19 серпня 2016, 13:50
Президент України під час церемонії відкриття нової станції метро в Харкові згадав обіцянку, яку він дав 2,5 роки тому.
"За два роки ми в два рази збільшили місцеві бюджети", - Порошенко в Харкові

"Я впевнений в тому, що сьогоднішній день - це саме те, чого чекає від нас український народ. Підняття економіки, інвестиції в бізнес. Це все в тому числі стало можливим дякуючи тому, що була запущена реальна програма децентралізації", - підкреслив Порошенко. 

За його словами, бюджетна децентралізація вже відбулася.

"Це саме те, що я обіцяв 2.5 роки тому, коли говорив, що децентралізація буде запущена. Бюджетна децентралізація вже відбулася, і ми за два роки в два рази збільшили місцеві бюджети. Ніколи не було такого, в тому числі і на Харківщині, щоб бюджет розвитку значно перевищив 2 мільярди гривень. Щоб ці гроші опинились в розпорядженні територіальних громад, і вони самі відзначали ті пріоритети, які сьогодні мають …І це не лише метро: 10 років харків’яни чекали, поки буде запущений органний зал обласної філармонії. Це також пріоритет, на який виділені кошти з державного і обласного бюджетів", - повідомив Президент України.

Як повідомлялося раніше, напередодні урочистого відкриття ст. м. "Перемога" у поліцію надійшло повідомлення про замінування ломбарду на Олексіївці.

Нагадаємо, сьогодні Петро Порошенко у Харкові, окрім  станції метро «Перемога», планує відкрити новий органний зал Харківської філармонії. За інформацією «Справжньої Варти», cимфонічний оркестр зіграє  Вагнера. Мелодії звучатимуть у виконанні піаністів та композиторів Володимира Солянікова та Мирослава Скорика.

comments powered by HyperComments