"Вони - опора нашої незалежності" - Порошенко про екіпажі на навчаннях у Башкіровці

Вівторок, 23 серпня 2016, 16:57
На полігоні 92-ї окремої механізованої бригади в Башкирівці пройшли тактичні навчання з елементами бойової стрільби.
"Вони - опора нашої незалежності" - Порошенко про екіпажі на навчаннях у Башкіровці

На навчаннях був присутній Петро Порошенко.

"Ви бачите майстерність, яку продемонстрували і в артилерійському вогні, і в маневруванні, і в злагодженості дій. І сьогодні ми можемо сказати, що це обличчя Збройних сил України. Мені приємно бачити такий високий рівень професіоналізму, такий високий рівень патріотизму, високий бойовий дух, високий рівень підготовки. Всі екіпажі, які ви бачили, - контрактники, 100% мають досвід перебування в АТО. Вони - опора нашої незалежності", - відмітив Президент України.

Бійці виконали вправи з вогневої підготовки з залученням нових танків Т-64, зенітних установок "Шилка", бронетранспортерів БТР-3 і БТР-80, а також бойових машин БМП-2.

За словами Президента, нова якість ЗСУ стала можлива завдяки потужній солідарності України та українців, мужності та патриотизму українських солдат і офіцерів, волонтерів, інженерів.

Петро Порошенко відмітив, що на передовій українські війська демонструють не лише потужний вишкіл, а й потужний бойовий дух і готовність зупинити ворога.

Також Президент України повідомив, що для забезпечення потреб армії у 2016 році вже виготовлено, модернізовано і передано військам більше 1 тисячі одиниць озброєння і військової техніки.

Нагадуємо, Президент України, Верховний головнокомандувач Петро Порошенко востаннє відвідував Чугуїв 24 червня.

comments powered by HyperComments