ЦК «АЗОВ» бере на контроль питання незаконних забудов у Харкові

П'ятниця, 9 вересня 2016, 14:16
Завдяки втручанню ЦК «АЗОВ» була зупинена незаконна забудова в Святошинському провулку в Києві.
ЦК «АЗОВ» бере на контроль питання незаконних забудов у Харкові

Про це повідомляє голова Цивільного Корпусу "АЗОВ Харків" Олег Ширяєв.

"Незаконні забудови стали справжнім кошмаром Києва й інших великих міст України. Забудовники перетворюють міста на фавели й грубо порушують права мешканців навколишніх будинків. Крім того, це найкорумпованіша сфера життя громад, в яку залучені мери й депутати міськрад. Завдяки цьому нечесні забудовники завжди почувалися абсолютно безкарними. До вчорашнього дня", - сказав він.

Також Олег Ширяєв повідомив, що  ЦК "АЗОВ Харків" бере на контроль питання незаконних забудов у нашому мiсті. За його словами, роботи багато.

"Кілька днів тому ми зупинили будівництво незаконної АЗС, ще декілька об'єктів - на черзі. Крім того, ми сьогодні відправили хлопців із Харкова на підмогу киянам, що пікетують Київміськбуд. В Київ зараз їдуть побратими з усієї України. Вважаємо, що корупція, незаконні забудовники й найняті ними тітушки - це наші спільні проблеми, незалежно від міста проживання. Злодії, як завжди, пропонують "домовлятися", але "АЗОВ" купити не вдасться. Єдина наша вимога - це пошана до закону й прав українців", - повідомляє Олег Ширяєв.

Нагадаємо, 6 вересня у Святошинському провулку, 2 у Києві мали відбутися громадські збори щодо вирішення питання із забудовником, який, за словами жителів, незаконно привласнює прибудинкову територію. У результаті сутичок активістів ЦК "Азов" з поліцейськими  постраждало декілько чоловік. Про це повідомили журналісти LB.

Також у День знань ЦК "Азов Харків" оголосив про iнiцiативу щодо подолання "глибокої кризи в системі військово-патріотичної підготовки школярів".

comments powered by HyperComments