Харківська губернаторка не допустить проведення нового сепаратиського форуму: коментар

Варта  |  Вівторок, 29 листопада 2016, 15:15
Таку заяву вона зробила в коментарі "Справжній Варті" і "Восточному Дозору" відносно повідомлення про приїзд до Харкова відомого одеського сепаратиста.
Харківська губернаторка не допустить проведення нового сепаратиського форуму: коментар

Голова ХОДА Юлія Світлична вимагає від СБУ вивчити організаторів і причетних до підготовки проведення "Форуму", який планується провести сепаратистською організацією з Одеси. Також очільниця області додала, що ніяких подібних форумів в Харкові не допустить.

Нагадаємо, харківська громадськість збурена тим, що до міста їде відомий одеський сепаратист.

Про це лідер «Східного Корпусу» Олег Ширяєв повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"У форумі візьме участь глава української громадської організації "Український соціалістичний рух" Цвєтков Олексій Миколайович і представники громадських організацій" Так, це той самий Цвєтков, який безуспішно третій рік намагається створити в Одесі ОдНР під виглядом особливого регіону. Нам уже своїх сепаратистів мало? Ми тепер їх імпортуємо з інших регіонів?", - зокрема, зазначив Ширяєв.

Цю ж інформацію підтвердив і інший громадський активіст - директор «Всеукраїнської антикорупційної палати» Андрій Ільгов.

"У Харкові намагаються провести свій "шабаш" представники однієї з, на мій подив, діючої сепаратистської організації. Майданчик під цей захід дало одне медійне видання, а по суті цей ресурс повністю під контролем представників "Самопомочі", не знаю збіг чи це, але факт глибоко цікавий. Для повного розуміння ми зробимо запити в усі інстанції", - відзначив Ільгов.

 

comments powered by HyperComments