«Азов» разом зі «Схiдним Корпусом» пікетували харківський главк Національної Поліції (ФОТО)

П'ятниця, 2 грудня 2016, 15:53
Про акцію харківських правих сьогодні під час прес-конференції патріотів повідомив начальник штабу ГК "Азов" Анатолій Сидоренко.
«Азов» разом зі «Схiдним Корпусом» пікетували харківський главк Національної Поліції (ФОТО)

«Сьогодні о 14.30 біля управління Національної поліції наші активісти проведуть акцію, щоб показати, що нас не залякати цими методами. Ми не боїмося. Ми знали, на що ми йдемо, і ми знали спочатку, для чого ми це робимо. І в той момент, коли ми почали боротися з перевертнями в погонах, по нас почали стріляти», - зазначив начальник штабу ЦК "Азов" Анатолій Сидоренко.

Пікет "Похорон справедливості", зокрема, присвячений Миколі Черьомухіну.  Перший загін ЦК "Азов" і ГО "Схiдній Корпус" висунулися до будівлі УВС області близько 14.30.

Представники ЦК "Азов" підійшли до будівлі управління Національної поліції Харківської області та поклали по дві гвоздики.

"Ті, хто вчора стріляв по автомобілю нашого командира, сподівалися, що ці гвоздики ми будемо сьогодні класти на його могилу. Проте на щастя, він не постраждав. Сьогодні ми вирішили прийти до будівлі ОВС, щоб висловити свою позицію з приводу цієї ситуації", - прокоментував представник ГО "Східний Корпус" Антон Цебро.

Відзначимо, 1 грудня, близько 17.30, коли голова ГК "Східний корпус", радник голови Харківської облдержадміністрації з питань територіальної оборони Олег Ширяєв разом з товаришами прямував до Дніпропетровська через Нововодолазький район Харківщини, під час руху Mitsubishi L200 почав підрізати ВАЗ, з якого пролунали постріли. Але засновник "Східного корпусу" та супроводжуючи його особи не постраждали.

Характерно, що саме перед цим Ширяєв опублікував у своєму блозі на фейсбуці пост зі зверненням до Начальника головного управління Національної поліції Харківської області Дмитрієва А. А., Начальника управління СБУ в Харківській області Крицина Е. В., Прокурора Харківської області Данильченка Ю. Б. та інформаційний лист голові Харківської обласної державної адміністрації Світличній Ю. А. про ситуацію з неправомірним перебуванням на службі заступника начальника ГУ НП Черьомухіна Н.П.

comments powered by HyperComments