Вихованці інтернатів Харківської області отримають «миколайчиків», спечених губернатором (ВІДЕО)

Субота, 17 грудня 2016, 12:11
Це може стати доброю традицією.
Вихованці інтернатів Харківської області отримають «миколайчиків», спечених губернатором (ВІДЕО)

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Печиво пекли учні шкіл Харкова разом з керівником ХОДА Юлією Світличною. Передати їх адресатам планується під час святкової ялинки в Палаці дитячої та юнацької творчості, що відбудеться 19 грудня, у День Святого Миколая. 

Вихованці Національної скаутської організації України «Пласт», учні школи «Обдарованість» спекли близько півтисячи зразків імбирної випічки. Ініціатори цієї акції - саме діти. 

За словами губернатора Харківської області Юлії Світличної, "миколайчиків" вона пекла вперше, проте все вийшло добре. 

"Думаю, зробимо це щорічною традицією. Діти мене про це попросили і я, безумовно, це підтримую", - прокоментувала вона.

Солодощами поласують не лише вихованці інтернатів, для яких старалися діти, а також всі учасники святкової акції. Школярі отримали солодкі подарунки.

Пластуни планують спекти ще стільки ж печива для поранених бійців, що знаходяться на лікуванні у Харківському госпіталі, а також для дітей поранених військових. 

За словами наставника пластунів, члена Національної скаутської організації України «Пласт» Михайла Левицького, такі "миколайчики" - це символ любові.

Нагадаємо, зараз у Харкові триває підготовка до ВЕРТЕП-ФЕСТу, який має об’єднати вертепні колективи з різних міст України. До заходу готуються й пластуни, які представлять свої виступи після зимових свят.

comments powered by HyperComments