Підприємцям Харківщини розповіли про особливості роботи у 2017 році

Вівторок, 31 січня 2017, 04:26
Організатором семінару «Актуальні питання ведення підприємницької діяльності у 2017 році» виступив Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва.
Підприємцям Харківщини розповіли про особливості роботи у 2017 році

Семінар відвідали близько 90 представників малого та середнього бізнесу, а також ті, хто бажає розпочати власну справу.

Серед усіх нововведень податкового законодавства, які роз’яснювались представниками Головного управління Державної фіскальної служби у Харківській області, найбільшу зацікавленість викликали аспекти сплати та нарахування ЄСВ, податку на прибуток, обчислення та сплати податку на нерухоме майно та деякі аспекти спрощеної системи оподаткування.

Також у ході семінару начальник управління з питань праці Державної праці у Харківській області Юлія Гончарова надала роз’яснення підприємцям щодо здійснення фальшивих перевірок виконання норм трудового законодавства. Вона детально розповіла присутнім, на що потрібно звертати увагу у випадках, коли до них прийшли з перевіркою, та наголосила на тому, що у разі сумніву треба обов’язково звертатись безпосередню до Головного управління Державної праці у Харківській області.

Крім того, багато питань підприємців стосувалися особливостей трудового законодавства, які набирають чинності у 2017 році.

 

comments powered by HyperComments