Встановлюється особа, яка "замінувала" офісну будівлю на Бажанова/ Доповнено

Четвер, 2 лютого 2017, 11:36
Правоохоронці перевірили інформацію - мін немає
Встановлюється особа, яка "замінувала" офісну будівлю на Бажанова/ Доповнено

Інформація про начебто закладену вибухівку у двоповерховій будівлі на вулиці Маршала Бажанова 21/23 надійшла до поліції о 10:10.

На місце виїхала слідчо-оперативна група територіального відділу поліції, експерти-вибухотехніки. Проводиться перевірка, - повідомили у ГУНП.

Як повідомили у поліції, правоохоронці не виявили жодних вибухонебезпечних предметів. Працівники поліції оглянули 550 кв. метрів території та евакуювали 17 громадян.

Встановлюється особа людини, яка зробила хибне повідомлення про замінування.

Нагадаємо, що інформація про начебто закладену вибухівку у двоповерховій будівлі на вулиці Маршала Бажанова 21/23 надійшла до поліції о 10:10. На місці працювала слідчо-оперативна група Київського відділу поліції, експерти-вибухотехніки.

Нагадаємо, що 30 січня близько 10:30  інформація про начебто закладену вибухівку в адмінбудівлі ХОДА надійшла до поліції близько 10:30. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки. Жодних вибухових пристроїв або речовин правоохоронці не виявили.  Раніше 25 січня перевіряли на вибухівку ринок на проспекті Тракторобудівників. Раніше бомби не знашли у будівлі ветеранів СБУ за адресою вул. Академіка Проскури, 1а з`явилася ввечері 13 грудня. В Управлінні Південної залізниці бомбу теж не знайшли.

comments powered by HyperComments