У Харківській області можуть обмежити енергопостачання

Вівторок, 14 лютого 2017, 09:31
Поряд з Дніпропетровською, Київською, Чернігівською, Запорізькою, Сумською, Черкаською областями, наш регіон підпадає під можливі віялові відключення світла
У Харківській області можуть обмежити енергопостачання

Відповідно, цим областям доручено  провести засідання штабів з надзвичайних і техногенних ситуацій, щоб підготуватися до можливого обмеження енергопостачання.

Мета - "в першу чергу, щодо забезпечення населення енергопостачанням та теплом.  Також розглянути роботу промислових підприємств,  які працюють в безупинному режимі з точки зору добових графіків пікових навантажень», - зазначив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко під час засідання Антикризового енергетичного штабу щодо ситуації в енергетиці.

Про це повідомляється на Урядовому порталі з посиланням прес-службу віце-прем’єр-міністра.

Нагадаємо, що кризова ситуація з енергозабезпеченням країни склалася у зв’язку з припиненням постачання антрацитової групи вугілля з тимчасово неконтрольованої території України.

Крім того, Укренерго та відповідні підприємства мають розробити план заходів в умовах введення надзвичайного стану в енергетиці. А  енергопостачальні компанії, а також підприємства, які виробляють тепло- і електроенергетику, - напрацювати кроки, які не дозволять розморозити енергогенеруюче обладнання.

comments powered by HyperComments