Балаклія. Світло вже є, газ подадуть до кінця дня. Опалення пізніше - Світлична

Понеділок, 27 березня 2017, 12:54
Відновлюються електромережі по вулицям Яковенкове
Балаклія. Світло вже є, газ подадуть до кінця дня. Опалення пізніше - Світлична

Про це заявила губернаторка, коментуючи ситуацію з відновленням Балаклійського району, який постраждав від вибухів на артскладах.

Щодо газопостачання дані обласної влади такі.

Юлія Світлична сказала: «Станом на ранок без газу залишалися місто Балаклія та село Борщівка, в інших населених пунктах у 10-кілометровій зоні газ вже є. Відновлювальні роботи тривають, і сьогодні до вечора, якщо не виникне ніяких ускладнень, газопостачання в Балаклії відновимо всюди, крім аварійних будівель. Слідом газ подамо і в Борщівку".

Після цього включать опалення.

Щодо електропостачання дані голови ХОДА не менше обнадійливі

Непідключеними залишаються 140 абонентів - це три вулиці в селі Яковенкове та кілька будівель у Балаклеї, де суттєво пошкоджено проводку. Лінія, яка постачає село, знаходиться в безпосередній близькості до технічної території 65-го арсеналу, відновлювальні роботи розпочнуться, як тільки буде отримано відповідний дозвіл від Міноборони і ДСНС.

Раніше "Cправжня Варта" писала, що військовослужбовці Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України у цілодобовому режимі забезпечують правопорядок у постраждалій від вибухів Балаклії та надають всебічну допомогу місцевому населенню.

Кожна з трьох змін правоохоронців патрулює в середньому майже 20 маршрутів у найбільш пошкоджених районах міста, жителі яких евакуйовані.

У першу добу харківські гвардійці надали допомогу десяти родинам, які звернулися до них. Люди були вивезені з небезпечних районів міста.

 

comments powered by HyperComments