Уточнено програму візиту Гройсмана на Харківщину

Понеділок, 24 квітня 2017, 09:03
24 квітня у регіоні – Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман
Уточнено програму візиту Гройсмана на Харківщину

Під час робочої поїздки на Харківщину Гройсман відвідає центр надання соціальних послуг, що працює у форматі «Прозорий офіс» у Шевченківському районі м. Харків; візьме участь у робочій нараді Асоціації міст України; а також проінспектує роботу Українського науково-дослідного інституту протезування, протезобудування та відновлення працездатності.

Як раніше писала «Справжня Варта», дату і програму візиту прем'єра поки що не затверджено, але основні напрямки огляду області головою Уряду неофіційно вже відомі.

Ранше програма з розвитку авіагалузі була ухвалена під час наради 23 лютого на базі ПАТ «ФЕД» . У заході, зокрема, взяли участь прем`єр-міністр України Володимир Гройсман та голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична.

«Вже створена програма розвитку авіа галузі до 2020 року, – розповів Володимир Гройсман, – ця програма створена не тільки чиновниками, а й реальними виробниками. І ми в березні цю програму приймемо. Це буде означати, що ми маємо зробити в літакобудуванні. У нас є прекрасні літаки – як військові, так і цивільні. Ми будемо інвестувати в науку і в наш інститут. Ми будемо інвестувати модернізацію виробничого процесу і обладнання. Ми будемо виходити на міжнародні ринки. Ми також думаємо над тим, щоб створити внутрішній ринок»

Участь у нараді щодо розвитку авіаційної промисловості взяли Перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку України Степан Кубів, віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон, заступники міністрів фінансів, оборони та інфраструктури. Також до участі в нараді були запрошені голова Державної авіаційної служби України, керівники державного концерну «Укроборонпром» та ДП «Антонов», корпорації «Українська авіабудівна компанія», ПАТ «ФЕД» та ДП ХМЗ «ФЕД», ХАЗу й АТ «Мотор Січ» та інші.

comments powered by HyperComments