Селянина затримано з машиною лісу і з бензопилою

П'ятниця, 5 травня 2017, 07:01
Що за деревина, звідки вона з'явилася у його вантажівці - нічого не знає
Селянина затримано з машиною лісу і з бензопилою

Автомобіль «ГАЗ-53», 60-річний водій якого перевозив деревину без відповідних документів, було зупинено в селищі Полкова-Микитівка /Богодухівський район/.

Під час проведення низки заходів було встановлено місце порубки деревини, а в автомобілі виявлена бензопила. Водій ніяких пояснень не надав та свою причетність у вказаному злочині заперечив. Автомобіль поміщений на штрафмайданчик.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», "вільного" лісоруба спіймали у національному природному парку.

Він був затриманий, коли "валив" сокирою сосну. Громадянина викрили на території Пахомівського природоохоронного науково-дослідного відділення Національного природного парку "Слобожанський".

Також

з "вільного" лісоруба хочуть стягнути 30 тис. грн. Збитки оцінені в понад 30 тис. грн. Крім того, відносно лісоруба з Старосалтівського лісництва ДП "Вовчанське лісове господарство"  заведена кримінальна справа.

Нагадаємо, що поліція створила спеціальну слідчо-оперативну групу щодо вирубки дерев в Холодногірському районі/ ВІДЕО. При цьому у поліції і голови адміністрації Холодногірського району різне бачення аспектів цієї справи.

comments powered by HyperComments